vineri, 10 aprilie 2015

Hristos a înviat!

Dragi colaboratori, participanţi la conferinţele Centrului de Studii Ruse şi Sovietice "Florin Constantiniu", dar şi simpatizanţi de la depărtare, echipa CSRS - Vasile Buga, Dan Cătănuş, Cristina Diac, Alexandru Murad Mironov şi Ana Maria Cătănuş - vă urează să vă bucuraţi de sărbători frumoase, care să vă aducă linişte, speranţă şi încredere.
Hristos a înviat!

*
În aceste zile de mare sărbătoare a creştinătăţii, gândurile noastre se îndreaptă către profesorul Florin Constantiniu, întemeietorul Centrului nostru. S-au scurs trei ani de când profesorul Constantiniu nu mai este printre noi. Cu toate acestea, el continuă să fie prezent nu doar în amintirea fiecăruia dintre noi, ci şi la toate manifestările pe care le organizăm la Centrul care îi poartă numele. 
Centrul de Studii Ruse şi Sovietice "Florin Constantiniu" îşi propune să onoreze memoria istoricului Florin Constantiniu nu doar prin organizarea de manifestări ştiinţifice de ţinută, ci şi prin încercarea de a respecta principiile care au stat la baza activităţii profesorului Constantiniu: dezbateri sine ira et studio, profesionalism, înţelegere, respect pentru istorie şi pentru partenerul de dialog.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ana Maria Cătănuş








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu